Huis te koop: J A Alberdingk Thijmstraat 60 A Schiedam

J A Alberdingk Thijmstraat 60 A

€ 325.000 k.k.

  • Schiedam
  • bovenwoning
  • 87 m²
  • 3 slaapkamers
  • in overleg
Beschrijving
Wow…. Wat een prachtige, volledig gerenoveerde, dubbele bovenwoning!
Deze tweelaagse woning is recent volledig gerenoveerd en is daardoor voorzien van alle benodigde luxe en een afwerking waar u van gaat stralen. Met een royale woonkamer met open keuken, een prachtige badkamer en maar liefst drie slaapkamers is er meer dan genoeg ruimte om te genieten van comfortabel wonen. In twee slaapkamers is er een dakkapel geplaatst. Deze dakkapellen zorgen ervoor dat de slaapkamers zijn verruimd en dus zeer goed bemeten zijn te noemen. En dan is de woning ook nog eens gelegen op een fijne locatie! Alle benodigde voorzieningen zoals winkels, het openbaar vervoer en speelgelegenheden zijn namelijk binnen handbereik. Daarnaast zijn diverse uitvalswegen (A4, A20) gemakkelijk de bereiken. Bovendien is voor de deur vrije parkeermogelijkheid. Kortom een prachtige en fijne instapklare woning op een toplocatie!

Indeling:

Begane grond:
De entreehal is voorzien van een vaste trap, welke toegang biedt tot de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Bij het betreden van de eerste verdieping komt u terecht op de overloop. Deze is voorzien van de meterkast en een prachtige laminaatvloer, welke doorloopt tot in de woonkamer en in de keuken. De woonkamer is een heerlijke lichte ruimte met zicht op splinternieuwe keuken. De open keuken zorgt voor een fijne verbinding van deze leefruimtes en beschikt over een inductiekookplaat, combi-oven, vaatwasmachine en een koel- vriescombinatie. Alle ramen op deze gehele verdieping zijn gemaakt van kunststof met dubbele beglazing. Deze ramen zorgen voor veel natuurlijk lichtinval. Weer even terug naar de overloop, want vanuit hier is ook de badkamer te betreden. Ook deze is, net als de rest van het gehele appartement, zeer recent geplaatst. De badkamer prachtig afgewerkt met zwarte details en voorzien van alle luxe zoals een inloopdouche, wastafelmeubel, handdoeken radiator, zwevend toilet en spots in het plafond.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping bevinden zich drie slaapkamers, welke te bereiken zijn vanaf de overloop. Op de overloop bevindt zich de opstelling van de cv-ketel. De drie slaapkamers zijn goed bemeten. Twee van de drie slaapkamers zijn, net als de overloop, uitgebouwd door middel van een dakkapel. Hierdoor zijn deze slaapkamers verruimd en beschikken ze tevens over veel lichtinval. Ook de andere slaapkamer beschikt, door het VELUX-dakraam, over natuurlijk lichtinval. Op de gehele tweede verdieping ligt dezelfde prachtige laminaat vloer als op de eerste verdieping.

Ligging:
Gelegen op een toplocatie!
Met vele voorzieningen binnen handbereik en toch in een rustige straat. Op loopafstand van diverse bushaltes, speeltuinen en het Centrum van Schiedam. Hier vindt u diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen, lifestyle winkels, horecagelegenheden en een theater. Op fietsafstand van metrostation ‘Vijfsluizen’ en het station Schiedam Centrum met diverse collectieve vervoersmiddelen en verbindingen naar andere Rotterdam, Hoek van Holland en Den Haag. Snelwegen (A4, A20) zijn gemakkelijk te bereiken. Voor de deur is voldoende vrije parkeergelegenheid.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1929
- Gelegen op eigen grond
- Volledig gerenoveerd
- Geheel voorzien van dubbel glas in kunststof kozijnen
- Energielabel D
- Warm water en verwarming middels cv-ketel
- Oplevering in overleg


Woonoppervlakte De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper(s) zullen, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden op een passend moment teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 30 jaar zal er standaard in de koopakte een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze en kosten
In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht en legalisatie hiervan ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Zelfbewoningsplicht
Koper is bekend met de zelfbewoningsplicht welke vanaf 01-01-2022 binnen de gemeente Schiedam in bepaalde wijken van kracht is. De verkopend makelaar heeft koper doorverwezen naar de gemeente Schiedam omtrent de desbetreffende regelgeving. Verkoper noch verkopend makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor geleden schade wegens het niet juist naleven van deze zelfbewoningsplicht.

Gunning Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.
Nadrukkelijk zij vermeld dat alle informatie in deze brochure moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.
Lees meer
Kenmerken
Overdracht
vraagprijs
€ 325.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort woning
bovenwoning, appartement
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
87 m²
Inhoud
294 m³
Indeling
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal verdiepingen
2 verdiepingen
Voorzieningen
dakraam, tv kabel
Energie
Energielabel
D
Isolatie
dubbel glas
Buitenruimte
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
geen tuin
Garage
Soort garage
geen garage
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Foto's
Omgeving